Новата година тук, посрещнахме я, сменихме календарите и ще започнахме

...
 Новата година тук, посрещнахме я, сменихме календарите и ще започнахме
Коментари Харесай

Какво непременно трябва да направим през новата 2021-ва година, за да сме щастливи

 Новата година тук, посрещнахме я, сменихме календарите и ще започнахме да пишем новите 365 страници в книгата на нашия живот. На прага на всяка нова година се вършат равносметки и всеки човек, по кое време в действителност, по кое време на смешка, си прави проекти и си дава обещания, които счита да извърши през новата година. Всички имаме вяра, че новата година идва с нови благоприятни условия, с по-добри времена и емоции, които чакат да бъдат изживени. А истината е, че всичко зависи единствено и само от самите нас. Годината няма да ни сервира нищо наготово, ние би трябвало да се борим, да търсим и да действаме сами, с цел да ни се случат всички тези вълшебни неща, за които си мечтаем.

 Ето какво наложително би трябвало да си обещаете и да извършите през новата 2021-ва година, с цел да се чувствате в действителност щастливи и да се радвате на простичките неща в живота!

Нека ви пука по-малко!

С всяка минала година се приближаваме от ден на ден към неизбежния завършек на нашия житейски път. Това никога не би трябвало да ни депресира, а да ни кара да не се впрягаме и ядосваме за нелепости. Не губете скъпото си време с незначителни неща!

Бъдете по-добри към себе си

Научете се да простите първо на себе си и не се съдете прекомерно строго. Отнасяйте се със себе си като със своя най-хубав другар, тъй като вие сте единственият човек, който постоянно ще бъде до вас - без значение от всичко.

Гледайте повече видеоклипове на сладки животинки

Сладките същества ви вършат щастливи и усмихнати - за какво някой ще желае да спре да гледа дребни пухчовци?!

Обаждайте се на фамилията и приятелите си, вместо да им пишете.

Толкова е прелестно и успокояващо да чуете гласа на обичан човек. Едва ли има какво повече да прибавим.

Спете повече

Спете колкото се може повече през 2021 година!

Пийте малко повече вода

Не, не тичайте да си купувате голяма бутилка с вода, която да разнасяте с вас през целия ден - всички знаем, че това няма да продължи дълго. Просто пийте малко повече - по една чаша вода със утринното си кафе, по-късно с обяда и междинните хранения.

Наслаждавайте се на тишината 

Дори за 5 минути на ден, намерете безшумно и умерено място и се насладете на мира, който носи тишината. Отдайте се на момента, затворете очи, дишайте надълбоко и не мислете за нищо.

Разхождайте се по-често

Не е нужно да катерите планини и да тичате всяка заран. Просто ходете на къси разходки понякога - незабавно ще се почувствате по-добре.

Поглеждайте към небето

Няма значение дали е денем, или през нощта - взорът, насочен към небето, ни кара да виждаме нещата в вероятност.

Инфо: www.edna.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР